duminică, 27 mai 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Mini câini periculoși

   Există rase de câini care deși nu au o talie mare sunt caracterizați prin agresiune și ieșiri violente,iar cum dementa modă de astăzi este ca pe lângă farduri în poșetă să existe și una bucată câine de companie,am căutat cele mai agresive rase de câini pe care mai bine le-ați evita,(spuse posesoarea de rotweiller):

- CHOW CHOW - deși are aspectul unei jucării de pluș ce aduce cu leul,acest câine îi este loial stăpânului cu toate că are o fire agresivă,poate datorată și vederii periferice limitate,iar orice mișcare laterală îl poate enerva rapid.








- JACK RUSSELL TERRIER - dacă este dresat poate fi un bun animal de companie,dar trebuie știut faptul că se plictisește repede și atunci poate distruge orice de la pantofi la mobilă,de aceea socializarea este foarte importantă pentru această rasă de câini.








- COCKER SPANIEL - cu urechile clăpăuge nu ne-am putea gândi la un câine mai puțin intimidant ca acesta,însă această rasă este extrem de sensibilă și nevrotică,cunoscuți pentru sindromul de furie genetică,iar atunci când se dezlănțuie devin feroce.








- SHAR PEI - deși arată drăguț cu pielea lor flască și încrețită,este un câine de pază temperamental care alături de Chow-Chow este una din cele mai vechi rase de câini din lume,originară din China.










- PECHINEZ - spre deosebire de ceilalți câini,acesta are cu siguranță un pedigree regal,doar celor de la Curtea Imperială Chineză permițându-li-se să posede acești câini,poate de aici și temperamentul lor schimbător și cerșeala veșnică de răsfăț.








- BEAGLE - sunt câini de vânătoare de talie medie,destul de greu de stăpânit,impetuos și greu de instruit,datorită independenței sale firești nu răspunde la ordine,iar odată forțat să facă un lucru poate mușca doar pentru a-și impune voința.







- CHIHUAHUA -este un câine de talie mică,mereu tremurînd,jucăuș și adecvat familiilor cu copii și mai nou domnișoarelor cu compartiment suplimentar în poșetă,dar suferind de deficit de atenție și atât de atașați de stăpâni încât nu lasă pe nimeni să se apropie de aceștia,chiar dacă au o talie mai mare.






   BONUS,piesa câștigătoare a concursului Eurovizion.Aparte și originală.Enjoy!

                                                                                        Sursa:YouTube
                                                      Hai pa și clar give me a five
                                                                                            Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu