miercuri, 16 mai 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Visele și semnificația lor

   E un lucru știut,toți visăm,chiar dacă de foarte multe ori nici măcar nu ne amintim nimic despre visele noastre,însă un lucru e cert,foarte mulți dintre noi avem aceleași vise,similare pe care cercetătorii încearcă să le descifreze:

   - Accident de mașină - de obicei visul decurge cam așa : fie  că sunteți șofer sau pasager,vă aflați într-o mașină care intră în coliziune cu un zid sau se prăbușește într-o prăpastie,dar asta înseamnă doar că în viața reală vă simțiți lipsit de putere sau că în anumite aspecte cotidiene,viața voastră a scăpat de sub control.

   - Rătăcit sau capturat - dacă te-ai rătăcit într-o pădure,pe străzile orașului sau într-un labirint,ori dacă te simți prins,îngropat de viu sau capturat,înseamnă că în viața reală treceți printr-un conflict de interese deoarece dintr-un anume motiv vă este greu să luați decizia corectă .

   - Pierzi autobuzul,trenul,avionul - aici te vezi alergând și exact în fața ta autobuzul,trenul sau orice alt mijloc de transport,pleacă.Acest vis apare de obicei atunci când trebuie să iei o decizie importantă,ori atunci cân ați pierdut o oportunitate în viața reală.

   - Examen eșuat - acest vis se manifestă de obicei la cei care încă nu și-au terminat studiile academice și care din varii motive nu reușesc să treacă un test,dar în realitate apare celor care sunt  testați în anume fel și în viața reală sau celor care nu se simt pregătiți să înfrunte următorul capitol din viața lor.

   - Grav bolnav - uneori avem coșmarul în care noi sau cineva drag nouă e foarte grav bolnav.Acest vis poate însemna că emoțional am suferit o pierdere importantă sau că există posibilitatea ca să renunțăm la ceva la care ținem.

   - Urmărit - de obicei visul este înfiorător deoarece ori nu știi cine te urmărește,iar necunoscutul amplifică anxietatea,ori urmăritorul e un monstru înfiorător care promite cele mai groaznice chinuri.În realitate ceva îți amenință liniștea,te îngrijorează,iar o modalitate de a determina rădăcina amenințării este să te întrebi cine sau ce din viața ta reală se amănă cu creatura sau cu circumstanța din visul tău.

   - Nuditate - aici te visezi apărând dezbrăcat în public sau măcar îmbrăcat în pijamale ceea ce îți va conferi o nedorită atenție din partea tuturor.De fapt te simți expus și vulnerabil într-o situație de viață reală.De menționat este faptul că acest vis apare cu o frecvență mai mare la acei care în viața lor reală urmează să treacă printr-o ceremonie de nuntă.

   - Cădere sau scufundare - cei care  visează că se îneacă sau cad de pe o clădire înaltă sau de pe o creastă de munte,sunt de fapt persoane nesigure care nu au parete de susținere în viața lor reală și se simt gata să renunțe.De aceea dacă situația este evaluată corespunzător,ar trebui ca problema să fie soluționată înainte ca ea să vă copleșească.

                                                    Hai pa și clar give me a five
                                                                                       Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu