vineri, 1 februarie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Încurcatele căi ale minții umane







     


      Mintea este un tărâm minunat cu multe necunoscute,iar știința poate explica multe fenomene ciudate,dar de foarte multe ori nu poate explica originea lor,pentru că fiecare dintre noi am avut la un momentdat un sentiment aproape palpbil că am mai văzut,simțit,gustat,făcut sau trăit un anumit lucru.



   - DEJA VU - poate fi definită o experiență absolut nouă,dar care pare a fi retrăită sau revăzută.Experiența este de obicei însoțită de un puternic sentiment de familiaritate.

   - DEJA VECU - este asemănătoare cu senzația de deja vu,doar că această este trecută la stadiul următor deoarece experiența poate fi mult detaliată și însoțită de mirosuri sau sunete și poate recunoaște dinainte ce va urma să vină.

   - DEJA VISITE - este o eperiență mai puțin întâlnită care implică cunoașterea stranie a unui loc nou,în care nu ai mai fost niciodată.

   - DEJA SENTI - este un fenomen exclusiv mental care ne relevă că deja am simțit acea senzație nouă.

   - JAMAIS VU - descrie o situație familiară care nu este recunoscută.Poate fi descrisă ca opusul lui deja vu,unde subiectul nu recunoaște situația chiar dacă rațiunea îi spune că și îi dovedește că a mai fost acolo.

                                                                   BONUS

Sursa:YouTube
 
Hai pa și clar give me a five
Alina



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu