marți, 19 februarie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Relații de durată


      O relație ca să fie suficient de puternică ar trebui ca cei doi parteneri să comunice și să treacă întodeauna împreună prin momentele grele.






       Dacă ai încredere în partener,iar viața voastră de cuplu este suficient de închegată pentru a putea trece peste neînțelegeri,înseamnă că acest cuplu este de nezdruncinat pentru că fiecare dintre ei are încredere în partenerul său și astfel se bucură de o relație fericită.
      Dar de multe ori atunci când ești implicat într-o relație de durată,după un timp ai tendința să uiți și să ignori frumusețea legăturii emoționale dintre parteneri,pentru că dacă celălalt este cu adevărat jumătatea ta,aceste sentimente de întimitate nu pot fi împărtășite cu numeni altcineva.
    O relație solidă din punct de vedere al implicării dacă este bazată pe încredere reciprocă te face să poți aprecia conexiunea profundă pe care o ai cu partenerul și te face să conștientizezi în fiecare zi că celălalt este singura persoană din lume lângă care te poți bucura de clipe romantice și de sentimente unice împărtășite.

                                                                BONUS

Sursa:YouTube
 
Hai pa și clar și give me a five
Alina
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu