marți, 26 februarie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Practici sexuale bizare





AVERTISMENT - Acest material este destinat exclusiv adulților
.
   - AGALMATOPHILIA - este definită ca o atracție sexuală pentru o statuie sau o păpușă și include pe lângă dorința de contact cu o figurină neînsuflețită și fantezia unei întâlniri cu o astfel de păpușă sau tendința de ,,tandrețe,, pentru un obiect creat de propria mână.





   - PONYPLAY - în aceast angajament sunt implicați un ,,ponei,, și un ,,călăreț,,.Poneiul este de obicei echipat cu mască de cal,hățuri și curele,pe când călărețul dispune de un bici.Tema principală este reducerea voluntară sau involuntară a unei ființe umane la statutul de animal.





   - PSEUDONECROPHILIA - spre deosebire de Necrophilie,această practică impune ca unul dintre cei doi parteneri sexuali doar să pretindă că este fără viață,iar pentru o mai bună acuratețe corpul celui pretins mort,trebuie ținut în gheață sau apă rece pentru a induce impresia de corp fără suflu.
 
   - MUMIFICAREA - este o practică sado-masochistă care implică imobilizarea corpului unei persoane vii într-un mod non-dăunător prin legarea din cap până-n picioare cu bandaje,bandă adezivă,ghips sau cămăși de forță,rezultatul final fiind mumificarea și lipsirea de simțuri și conștientizarea subiectului de propria stare de robie.
 
   - TERATOPHILIA - este atracția sexuală față de persoane deformate și este o ramură a Acrotomophiliei care poate fi definită simplu ca un fetiș obsedant față de persoanele cu unul sau mai multe membre amputate.
 
Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu