luni, 3 iunie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Celebrități dispărute








   Suntem cu toții în căutarea unui mister nerezolvat bun,însă disparițiile inexplicabile ale unor persoane cu notorietate au adus de-a lungul timpului tot felul de întrebări în mințile amatorilor,intrigați de speculații,acuzații,fundături sau senzațional.

   - AMELIA EARHART - aviator pionier a dispărut în anul 1937 (2iulie) la vârsta de 39 de ani în timp ce încerca să facă înconjurul lumii într-un avion LOCKHEED ELECTRA 10E.Se presupune că undeva în apropierea insulei Howland (Oceanul Pacific),avionul ar fi rămas fără combustibil,s-ar fi prăbușit și astfel cunoscuta aviatoare ar fi dispărut.


    - HAROLD HUNT - a fost prim ministru Australiei care la 59 de ani,în data de 17 decembrie 1967 a dispărut în timp ce a plecat să înoate în Cheviot Beach în apropiere de Portsea,Victoria.Deși era un înotător priceput se presupune că acesta s-ar fi înecat accidental,ar fi fost atacat de un rechin sau ar fi fost tras de curenții puternici în larg.


   - JIMMY HOFFA - a fost liderul sindical al camionagiilor din SUA,despre care se presupune că ar fi avut legături strânse cu Mafia,a dispărut în nul 1975,la 30 iulie când se volatilizează din parcarea unui restaurant.Datorită conexiunilor sale ilicite,se presupune că trupul său ar fi fost înlăturat într-un mod violent gen:topit în acid sau îngropat în ciment,însă nici  după atâția ani,nimeni nu poate da nicio informație concretă despre ce s-a întâmplat cu trupul său.


   - DOROTHY ARNOLD - starletă din Manhatan și moștenitoare a uluitoarei averi Arnold,a dispărut în condiții suspecte în anul 1910,pe când avea doar 25 de ani .

   - SEAN FLYNN - este fiul îndrăgitului și carismaticulului actor Errol Flynn (Căpitanul Blood),care a dispărut în aprilie 1970 în Cambogia în timp ce vizita această țară cu scopul de a strânge material ca fotojurnalist independent.

Hai pa și clar give me a five
Alina  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu