miercuri, 12 iunie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Supe bizare II

 
   - SUPA SHIRAKO - este o delicatesă japoneză ( de la ei vin mai toate ciudățeniile culinare),care se face din lapții de cod care sunt fierți până când sperma se transformă într-un fel de bulion,însă lapții pot fi serviți și cruzi.


 
   - SUPA DIN PLACENTĂ DE CĂPRIOARĂ - este tot o supă chinezească cu reale proprietăți curative în special pentru rinichi și pentru piele și este făcută din ciuperci,flori,testicule de pui,tendoane de căprioară și bulion.

 
 
   - SUPA DE LILIAC - aceasta este tradițională în Insulele Palau unde se gătesc acești lilieci care se hrănesc doar cu fructe,în lapte din nucă de cocos cu ghimbir și condimente picante.

 
 
   - SUPA VIETNAMEZĂ DIN SÂNGE - este o ciudată delicatesă tradițională vietnameză din sânge nefiert,pipote fierte,alune și condimente,pusă la înghețat pentru ca sângele să se coaguleze,lăsată apoi să se dezghețe până ce sângele capătă aspect gelatinos.

 
   - SUPA DIN PENIS DE TIGRU - în culturile asiatice această supă este cunoscută de secole pentru proprietățile sale curative,fiind și ea una dintre cele mai scumpe supe,un singur bol cu supă ajungând să coste în jur de 400 de dolari,deoarece fiecare recipient este pus la fiert cu condimente în jur de 24 de ore.

BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
Alina 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu