duminică, 16 iunie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Sfaturi pentru o dietă cu final fericit

 

   - Cei care mănâncă haotic,consumă calorii pe care organismul le arde greu,de aceea este indicat ca fiecare să se rezume la trei mese pe zi luate la ore exacte,iar ultima masă din zi să fie consumată cu cel puțin trei-patru ore înainte de culcare.

   - Ceaiul verde are mai puțin de jumătate din cantitatea de cofeină conținută de cafea și pe deasupra conține și substanțe care au rolul de a stimula metabolismul.

   - Nu este indicat,ba este chiar interzis ronțăitul în fața calculatorului,a televizorului,pe stradă etc. deoarece aceste suplimente îți ruinează dieta.

   - Specialiștii confirmă faptul că îndulcitorii artificiali pot stimula apetitul,iar un suc dietetic consumat în fiecare zi crește cu 65% șansele să devii o persoană supraponderală.

   - Studii recente au confirmat faptul că privarea de somn poate fi una din cauzele pentru care nu reușești să slăbești,deoarece atunci când nu dormi,organismul produce grelină,un hormon care induce senzația de foame și mai puțină leptină,adică hormonul responsabil cu senzația de sațietate.

BONUS

Sursa:YouTube
Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu