marți, 11 iunie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Supe bizare

 
   - MENUDO - este asemănătoare ciorbei noastre de burtă,este o supă tradițională mexicană care se face din stomac de vită,ceapă coriandru,oregano,sare,piper,chili și mămăligă,iar durata gătirii ei poate depăși ușor 10 ore,deoarece burta trebuie fiartă mult și schimbată apa de câteva ori.

 
   - SUPA KIBURU - este o supă africană.Aici,la poalele muntelui Kilimanjaro,în tribul Chagga,locuitorii aproape complet rupți de lume gătesc această supă din banane dulci,fasole și pământ (da ați citit bine,pentru că aroma sa dă vigoarea și esența primordială atât de necesară).

 
   - SUPA SUPU - vine din Tanzania și este oarecum asemănătoare supei din burtă de vită,însă aceasta se face din inimă,ficat,stomac,cap,limbă de vacă și plămâni de capră.Este un bun remediu pentru mahmureală și se servește de obicei la micul dejun.


 
   - SUPA DIN TESTICULE DE PUI - este similară supei noastre de găină,însă alături de legume se fierb testicule de pui albe sau negre care se pare că au și efecte secundare care dau beneficii majore.


 
   - SUPA CUIB DE PASĂRE - este o supă chinezească,și unul dintre cele mai scumpe feluri de mâncare,un bol ajungând să coste și 100 de dolari.Păsările swiftlet își fac cuibul în peșteri,iar aceste cuiburi odată dizolvate devin gelatinoase iar efectele supei sunt benefice pentru sistemul imunitar.

BONUS
Sursa:YouTube
Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu