duminică, 19 februarie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Înregistrări de luat în seamă


Alessandro Moreschi este ultimul castrat oficial care a fost deposedat de bărbăţia sa la o vârstă fragedă pentru a nu suferi transformări hormonale la pubertate,în aşa fel încât vocea sa să rămână la o tonalitate foarte înaltă.








Mado Robin este o soprană franţuzoaică,cunoscută pentru că este posesoarea vocii care a scoate cea mai înaltă notă.












Florence Foster Jenkins deţine recordul pentru cea mai netalentată cântăreaţă din todeauna.












Florence Nightingale considerată a fi părintele fondator al asistentelor medicale profesioniste,cea care a susţinut că igiena este vitală pentru recuperarea pacienţilor.

















Exorcizarea este un ritual folosit de Biserica Romano-Catolică şi de Biserica Ortodoxă,pentru a scoate demonii dintr-o persoană posedată.











Jim Jones este fondatorul grupului american Templul Poporului,devenit celebru după ce la 18 noiembrie 1978 a ordonat celor 900 de participanţi la sesiunea grupului să se sinucidă. Astfel,mai întâi,adepţii prezenţi şi-au obligat copiii să bea cianură,ca mai apoi şi adulţii au avut parte de acelaşi tratament sau au fost împuşcaţi.



                                                                  
 În timpul unor săpături efectuate de câţiva oameni de ştiină ruşi,în Siberia, au hotărât să  surprindă şi sunetele din acea groapă,dar se pare că ei au  fost cei surprinşi de cele înregistrate. (Trebuie menţionat faptul că există zvonuri care atestă faptul că aceste sunete ar fi trucate.)







                            Hai pa şi clar give me a five
                                                            Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu