miercuri, 1 februarie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Sărutul,un pic altfel

   - În anul 2004 a fost difuzat pentru prima oară Big Brother în Bahrain.În primul episod unul dintre concurenţi Abdel a sărutat-o pe Kawthar.Sute de protestatari au ieşit în stradă,  deranjaţi fiind de ofensa adusă tradişiilor puritane ale locului,scandând : OPRIŢI BIG BROTHER-ul PĂCĂTOS ! NU,PENTRU INDECENŢĂ ! După două săptămâni producătoriii au hotărât să oprească spectacolul.


   - În pelicula indiană DRAGOSTE SUBLIMĂ din 1978,Shashi Kapoor a sărutat-o pe Zeenat Aman,iar acest lucru a fost o premieră în cinematografia indiană.În urma evenimentelor,primul ministru de atunci a convocat Consiliul de Cenzură declarând că scena a fost o insultă adusă cinematografiei indiene,dar încasările consistente din box office au calmat simţitor protestele.

   - În anul 1968 într-unul din episoadele STAR TREK a avut loc primul sărut inter rasial între Wiliam Shatner ( căpitanul Kirk ) şi Michelle Nichols (Lt. Uhura ) .









   - Cel mai lung sărut din istoria filmului i-a fost dat de Regis Toomey lui Jayne Wayman în filmul YOU RE IN  THE ARMY NOW,în anul 1941 şi care a durat trei munute şi cinci secunde.









   - Cea mai sărutată statuie este cea a unui soldat din secolul al XVI- lea,sculptată în marmură de Tullio Lombardo.În jurul acestei statui s-a ţesut o legendă conform căreia orice femeie care o va săruta,se va căsători cu bărbatul visurilor ei,iar contorizându-se,se pare că în jur de 5 milioane de femei au sărutat statuia în speranţa că îşi vor găsi alesul.













   - Una dintre cele mai celebre statui din lume este cea a lui Auguste Rodin,intitulată SĂRUTUL,care a fost sculptată în anul 1886 şi în care sunt imortalizaţi Francesca de Rimini îndrăgostită de fratele mai mic al soţului său,Paolo.















   - Filmul lui Thomas Edison,KISS,a fost prima peliculă în care au fost prezentaţi un bărbat şi o femeie sărutându-se.
   - Ecranizarea din 1926 a lui DON JUAN,conţine cele mai multe săruturi dintr-un film,şi anume în cele două ore şi patruzeci de minute,protagonistul John Barrymore s-a sărutat de 191 de ori.



   - Probabil cel mai memorabil sărut este - conform Bibliei - sărutul vieţii dat de Dumnezeu : " Şi Domnul Dumnezeu a făcut pe om din pământ şi a suflat pe faţa  lui suflare de viaţă şi omul se făcu astfel un suflet viu."








   - Luaţi aminte la Scary Snowman.Enjoy!





Hai pa şi clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu