duminică, 2 decembrie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Lumi pierdute

   În copilărie ne-am lăsat imaginația să zboare în lumi fabuloase,pierdute,în regate ascunse pline de legende,care purtau în ele simbolul unor fapte eroice și total lipsite de egoism ce pot însufleți pe orcine.


   - LEMURIA - este un alt continent înghițit de apele Oceanului Pacific sau poate ale Oceanului Indian,atunci când cu aproximativ 12 000 de ani în urmă un cutremur enorm s-a produs,iar consecința a fost dispariția acestui teritoriu.
 
 
 
   - CIBOLA - conchistadorii din secolul al XVI-lea au căutat cu înfrigurare,dar se pare că în zadar.legendarul oraș de aur.
 
 
 
   - SHAMBALA - este numele sanscrit pentru un ținut nistic situat între munți și cu un oraș de aur în centru cu posibile locații în Tibet,Afganistan sau Munții Chinei.
 
 
 
   - AGHARTI - se ăare că desctie un tărâm subteran cu tunele care leagă cele patru colțuri ale lumii.Se pare că una dintre intrările cunoscute în această rețea de tunele este undeva sub Muntele Himalaya.
 
 
 
   - HY BRASIL - omenirea a nutrit întodeauna o fascinație aparte pentru această insulă din nori care se spunea că din cauza faptului că era mai tot tompul înconjurată și acoperită de nori,ea aparea doar odată la șapte ani.
 
 
 
BONUS
 
Sursa:YoiTube
 
 
Hai pa și clar give me a five
Alina
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu