miercuri, 12 decembrie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Prima întâlnire - reușită sau eșec II

     Este bine știut faptul că fiecare dintre noi avem o singură șansă să lăsăm o primă impresie bună.De aceea cred că pentru o primă întâlnire reușită ar trebui să fie respectate câteva reguli de bază:
 
 
   - Pentru o primă întâlnire rerușită,cei doi ar trebui să scape de emoții și inhibiții pentru ca a lor conversație să decurgă  și pentru a se dezvălui unul altuia cât mai mult.
 
   - Îmbracă-te corespunzător astfel încât să vă lăsați unul celuilalt impresia că această întâlnire contează și că nu v-ați pus pe voi primul lucru care v-a căzut în mână din dulap.
 
- Pentru a nu lăsa o proastă primă impresie nu vorbi niciodată despre alte întâlniri cu alte persoane,iar conversația ar fi măgulitor să fie îndreptată mereu spre celălalt,pentru a putea afla fiecare cât mai multe unul despre altul.
 
   - Ar fi un gest drăguț și demn de luat în seamă ca la prima întâlnire un domn să îi ofere partenerei sale un cadou drăguț și întodeauna simbolic,ca un trandafir sau poate un desen (pentru cei care posedă un asemenea har).
 
   - Dacă prima întâlnire a fost una reușită pentru a nu încheia seara cu un gust amar nu lăsa impresia că acesta nu a contat și fixează o a doua întâlnire cât mai curând pentru a demonstra celuilalt afinitatea că deja s-a înfiripat ceva.
 
   - Iar după ce seara s-a terminat și fiecare a plecat la casa lui,un adevărat gentelman ar face întodeauna gestul de a-și suna partenera și de a-i confirma încă odată că seara petrecută împreună a fost una mai mult decât încântătoare.
 
BONUS
 
Sursa:YouTube
 
Hai pa și clar give me a five
Alina
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu