marți, 11 decembrie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Prima întâlnire - reușită sau eșec

        Este bine știut faptul că fiecare dintre noi avem o singură șansă să lăsăm o primă impresie bună.De aceea cred că pentru o primă întâlnire reușită ar trebui să fie respectate câteva reguli de bază:
 
   - Niciodată o domnișoară nu ar trebui să plătească consumația.Iar dacă ea sugerează că o doamnă independentă este perfect capabilă să suporte partea ei din nota de plată,un gentelman atent la dorințele celei de lângă el pe care dorește să o impresioneze,ar trebui să poată discerne dacă ea o face doar pentru că se simte obligată sau din pură convingere feministă.
 
   - Pentru o primă întâlnire reușită nu ar trebui ca cei doi să meargă la cinema,deoarece potențialul cuplu în nici un caz nu ar putea începe să se cunoască într-o locație unde nu pot comunica,ci ar trebui să își consume întâlnirea la o cină  într-o locație romantică și care le permite să se dezvăluie unul celuilalt.
 
   - Poate că aceasta este regula pe care ar fi trebuit să o pun în capul listei deoarece sub nici o formă nu ar trebui să întârzie cineva la prima întâlnire și mai mult decât atât manierele ar trebui să fie impecabile pentru ca acest prim impact să fie unul pozitiv.
 
   - Nu doar manierele ar trebui să fie impecabile,ci și așteptările ar trebui să fie reținute,iar comportamentul să fie unul decent pentru a putea evolua corect într-o relație de compatibilitate perfectă sau nu.
 
   - Urmând firul logic este de la sine înțles faptul că o primă întâlnire sub nici o formă nu duce relațația la pasul următor așa că nimeni nu trebuie să se aștepte la plăceri imediate.
 
   BONUS
 
Sursa:YouTube
 
 
Hai pa și clar give me a five
Alina
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu