duminică, 1 iulie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Celebrtății cu minte

   Când te gândești la Mensa,adică la societatea oamenilor cu un coeficient de inteligență mult peste medie,aici încadrându-se doar 2% din populația lumii,îți vin în minte oameni de știință,gen Einstein sau câștigători meritorii a unor premii la fel de onorante și cu multă superficialitate și ușurință nu ai încadra niciodată personalități din lumea showbizz-ului sau sportului.Și cu toate acestea...
- SCOTT LEVY - cunoscut mai bine drept Raven,luptător WCW ,a fost un student meritoriu de Drept penal al cărui coeficient de inteligență a ajuns la 143.




























- ASIA CARRERA - a prestat în peste 250 de filme pentru adulți,devenind unul din starurile bine cotate,deși în copilărie visa să ajungă pianistă,la 13 ani cântând deja la Carnegie Hall,iar coeficientul său era de 156.






















- QUENTIN TARANTINO - regizor,scenarist și producător de top,deși în adolescență a fost un elev controversat,coeficientul său de inteligență a atins 160.






















- SHARON STONE - actrița din ,,Instinct primar,, blondă și sexi este una din mințile strălucite ale planetei,coeficientul ei de inteligență ajungând la 145.






















- DAMIAN DRĂGHICI - muzician român extrem de talentat,care a cântat pe toate scenele importante ale lumii,iar cei de la NASA i-au calculat un coeficient de inteligență de 165.










- JOEY BEAUCHAMP - un fotbalist englez care a jucat la Oxford Unite și al cărui coeficient de inteligență ajunge la 147.














- NATALIE PORTMAN - actriță,câștigătoare a unui Oscar pentru rolul din filmul ,,Lebăda neagră,,( deși după umila mea părere ar fi trebuit mai bine să îl primească după prestația avută în ,,Leon,,) are un coeficient ce ajunge la 150.












-JODIE FOSTER - și ea premiată cu un Oscar pentru rolul din ,,Tăcerea mieilor,, are un coeficient de inteligență de 132.
















- DOLPH LUNDGREN - a fost absolvent al Institutului Regal de Tehnologie din Stockholm,Suedia și bursier la MIT,are un coeficient de inteligență de 160.
















-JAMES WOODS - a renunțat la studiile sale de la MIT,devenind actor și partener de scenă pentru Sylvester Stallone,Sharon Stone,Aenold Schwarzeneger sau Dolly Parton,iar inteligența sa ajunge la un coeficient uriaș de 180.












                                 Hai pa și clar give me a five
                                                                      Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu