marți, 3 iulie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Nume fantastice 2

   - ANGELICO FUCKS -(De înger Javră) este un talentat fotbalist brazilian care în decursul carierei sale a câștigat Cupa Braziliei,Campionatul,Cupa Portugaliei și Supercupa,plus Campionatul Americii de Sud li Campionatul Mondial al Tineretului.
   - LEARNED HAND - (Învățat de Mână) ca judecător al statului New York a fost un aprig susținător al drepturilor civile,al libertăților civile și un adevărat expert în Drept,iar scrierile sale sunt încă punct de căpătâi în istoria literaturii juridice.
   - IMA HOGG - cunoscută ca ,,Prima Doamnă a Texasului,, a fost una dintre femeile cele mai respectate ale Americii.Reputat filantrop și colecționar de artă,Ima Hogg provenea dintr-o familie  bogată,datorită afacerilor cu petrol.
   - RUSTY KUNTZ - (Ruginit) un reputat jucător de Baseball în Liga Mare la Detroit Tigers,ca mai apoi să își continue cariera ca antrenor principal al echipei Kansas City Royals.
   - CHUCK LONG - este antrenor de fotbal cu capul al echipei Universității din San Diego și a fost inclus în Hall of Fame.
   - ADOLF LU HITLER MARAK - este un politician indian care a declarat că s-a obișnuit cu numele ales de părinții săi și că nu are tendințe dictatoriale.
   - TEN MILLION - a fost un jucător de baseball din Liga Mică care a jucat în diferite echipe din Liga Northwestern înainte de Primul Război Mondial.A fost de asemeni primul jucător al cărui chip a fost inscripționat pe cartonașe,iar datorită numelui său popularitatea sa a crescut.
                                                                       BONUS
                                                                                     Sursa: YouTube
                                        Hai pa și clar give me a five
                                                                              Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu