luni, 2 iulie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Nume fantastice 1

   Deși subiectul a mai fost dezbătut,dar din alt punct de vedere,din cauză că foarte mulți oameni poartă cu mândrie nume bizare și neobișnuite,m-am hotărât să acord trei episoade persoanelor cu nume originale:
   - CANAAN BANANA - a fost un preot metodist care a devenit ulterior primul președinte al Republicii Zimbabwe.În anul 1987 a fost acuzat de sodomie și închis până în anul 2003,când a murit.
   - PRAISE GOD BAREBONE - a fost un predicator devenit cunoscut odată cu alegerea sa în Adunarea Republicii din Anglia anului 1653,precum și datoriră previziunilor sale conform cărora Iisus Hristos ar reveni pe Pământ.
   - WALTER RUSSELL BRAIN - un eminent neurolog,autor al lucrării ,, Bolile cerebrale ale sistemului nervos,, care în anul 1952 a fost ridicat la rangul de baron.
   - THURSDAY OCTOBER CHRISTIAN - a fost primul copil al lui Flecher Chrisian liderul Revoltei de pe Bounty și pentru că s-a născut într-o zi de joi a lunii octombrie a primit numele zilei și a lunii în care a venit pe lume.
   - MARC BREEDLOVE - profesor al Universității de Stat Michigan,a devenit cunoscut datorită studiilor sale asupra comportamentului sexual,în special când are loc între persoane de acelați sex.
   - THOMAS BUDA - a fost un instalator care și-a adus o contribuție semnificativă asupra toaletelor,devenind astfel posesorul unor brevete pentru îmbunătățirea aspectului și funcționalității vaselor de toaleră.
   - PRINCE OCTOPUS DZANIE - a fost un boxer amator din Ghana,care a concurat în anul 2006 la Jocurile Commonwealth,iar în anul 2008 a participat la Jocurile Olimpice de Vară.
                                                                 BONUS
                                                                                     Sursa: YouTube
                                           Hai pa și clar give me a five
                                                                               Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu