miercuri, 4 iulie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Nume fantastice 3

   - CHRIS MONEYMAKER - (Făcătorul de bani),a fost un excelent jucător de poker,care a câștigat toate competițiile de gen ale anului 2003,devenind unul din cei mai importanți și cotați jucători,căștigurile sale anuale ajungând la 2,8 milioane de dolari.
   - REVILO OLIVER - (palindrom),profesor al Universității din Ilinois,specializat în filologia clasică,italiană și spaniolă,a reputat o oarecare notorietate după ce a lansat teoria conform căreia Lee Harvey Oswald a fost vârful de lance a unei conspirații ruse,teorie care l-a dus pe prof.Oliver în fața Comisiei Warren.
   - RICHARD PLANTAGENET CAMPBELL TEMPLE-NUGENT-BRYDGES-CHANDOS-GRENVILLE - important om de stat britanic și în același timp un apropiat al lui Benjamin Disraeli,face parte dintre acei oameni care adaugă succesiv câte un nume la fiecare generație.
   - PEERLESS PRICE - (Inegalabilul Preț),este un agent,un căutător de talente în fotbalul american,după ce a jucat la rândul său pentru Dallas Cawboys și Atlanta Falcons.
   - JAIME SIN - (Păcat),a fost un episcop filipinez,care a devenit mai apoi Arhiepiscop al Bisericii Romano-Catolice din Filipine și care tot restul vieții sale a răspuns la apelativul de Cardinal Sin (Cardinalul Păcat).
   - WOLFGANG WOLF - (Lup),a fost un antrenor de fotbal de origine germană care i-a manageriat și antrenat pe cei de la F.C.Wolfsburg.
   - WILLIAM BRÂNZĂ - deputat în Parlamentul României din partea Partidului Democrat Libeeral,s-a ,,pricopsit,, cu acest nume datorită faptului că mama sa era o iubitoare de sonete,și nu pentru că era vreo admiratoare a unui proprietar de palat mai bronzat.
                                                                     BONUS
                                                                                              Sursa:YouTube
                                           Hai pa și clar give me a five
                                                                                Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu